Αόρατες Τεχνικές

 

Θεραπεία με διαφανείς νάρθηκες


Ένα όμορφο χαμόγελο μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Την αυτοπεποίθησή σας. Τη στάση σας απέναντι στα πράγματα. Τη ζωή σας. Με το σύστημα Invisalign, το να πετύχετε το χαμόγελο που πάντα ονειρευόσασταν δεν χρειάζεται επίπονη διαδικασία. Στην πραγματικότητα, μόλις που θα επηρεάσει την καθημερινή σας ζωή.

 

Το σύστημα Invisalign ευθειάζει τα δόντια με τη χρήση μίας σειράς σχεδόν "αόρατων", αφαιρούμενων ναρθήκων, ειδικά προσαρμοσμένων για άνετη εφαρμογή στα δικά σας δόντια. Καθώς αντικαθιστάτε τον κάθε νάρθηκα κάθε δύο εβδομάδες, τα δόντια σας θα μετακινούνται: λίγο-λίγο, εβδομάδα προς εβδομάδα, θα μετακινούνται προοδευτικά προς την καθορισμένη τελική θέση.

Είναι άνετο, είναι "αόρατο" και αφαιρείται: το σύστημα Invisalign μεταμορφώνει το χαμόγελό σας χωρίς να επεμβαίνει στη ζωή σας. Μια επιλογή που έχουν ανακαλύψει ήδη 2,5 εκατομμύρια άνθρωποι.


   

Θεραπεία με εσωτερικά σιδεράκια (γλωσσική ορθοδοντική)

Τα "εσωτερικά" σιδεράκια αποτελούν την πιο εξελιγμένη αισθητική ορθοδοντική θεραπεία. Τοποθετούνται από τη μέσα πλευρά των δοντιών και είναι η εναλλακτική λύση στην τοποθέτηση των κλασσικών εξωτερικών. 


 

 

Αναζήτηση στο site

Επαφή

Ιωάννης Αθ. Λύρος ................... Ειδικός Ορθοδοντικός ............... Ζάχου Μήλιου 3 &
Σπύρου Μουστακλή
Μεσολόγγι
T.K.: 30 200
Τηλ: 26310-25900
Fax: 26310-25909